
خودمراقبتی به زبان ساده، مراقبت شخص از خودش است؛ همان چیزی که گاهی اوقات فراموش می شود و یادمان می رود؛ ما کمتر مراقب خودمان هستیم و خودمراقبتی را هم به فرزندان مان آموزش نمی دهیم.
مجموعه پانزده جلدی خودمراقبتی سعی دارد در پنج حوزه مختلفِ جسمی، روانی، عاطفی، اجتماعی و معنوی، آموزش های اولیه را به کودکان بدهد. این پانزده جلد در کنار هم می تواند یک برنامه آموزشی مفید و تا حدی جامع را در اختیار فرزند شما قرار دهد. دقت داشته باشید که حضور والدین هنگام خواندن این کتاب ها تأثیر خوبی بر کودک خواهد داشت، چراکه والدین درباره موضوع کتاب با فرزندشان گفت و گو می کنند و در خلال همین گفت و گوها از دغدغه ها و نگرانی های آن ها مطلع می شوند و رفع شان می کنند.

کتاب «موشی ریزه و دوستش مَموشی» که جلد دوم از سه گانة خودمراقبتی جسمی است، با موضوعِ «ورزش کردن» سعی دارد به کودکان بیاموزد ورزش اهمیت زیادی در حفظ سلامتی و کیفیت عملکرد جسم انسان دارد.
طاهره خِرَدور، نویسنده کتاب، با کمک موقعیتی که موشیریزه در جلد قبل ایجاد کرد، به فرزند شما آموخت اگر میخواهد سلامت باشد و کارایی بالاتری داشته باشد، صبحها باید صبحانه بخورد. موشی ریزه در جلد دوم فکر میکند همان یک صبحانه خوردن برایش کافی ست و حتی باعث می شود او در مسابقات هم برنده شود. پس پنیر و گردویش را از توی کیفش در می آورد و می خورد اما غافل است از اینکه چیز دیگری است که او را در مسابقه به سمت برنده شدن می برد…
موشی ریزه و دوستش مموشی را طاهره خردور نوشته و سعیده احمدی تصویرگری کرده است، سپس از سوی انتشارات توتک وارد بازار کتاب کودک شده است.
آخرین دیدگاهها