خودمراقبتی به زبان ساده، مراقبت شخص از خودش است تا در برابر آسیب‌ها مقاومت بیشتری داشته باشد و کمتر آزار ببیند. خودمراقبتی معنوی به آن بخش از خودمراقبتی مربوط می ‌شود که بیشتر با روان انسان در تماس است و از آن محافظت می‌کند.

شاید کودک ما نداند که بخشیدن آن چیزی که دوست می ‌دارد، تا چه اندازه می ‌تواند برایش آسایش خیال به همراه داشته باشد. مشاهدة شادی دیگران، برای ما آسودگی‌ و راحتی می‌آورد. این نکته ای است که کودک باید مشاهده کند تا خودش هم به کار ببندد.

کتاب «گوفِر خیالش راحت است» جلد اول از سه ‌گانة خودمراقبتی معنوی است که با موضوعِ «انفاق کردن» سعی دارد به کودکان بیاموزد گذشتن از مالِ خود، برای روان او آسایش می‌آورد.

این را گوفِر خودش به‌خوبی تجربه کرده است، زیرا او تعدادی بلوط دارد و نمی‌داند کجا باید قایم‌شان کند تا دست کسی به آن‌ها نرسد. هرجا بگذارد، جای‌شان امن نیست. گوفر از این می هراسد که مبادا کسی او را از دور و پنهانی ببیند و در غیاب او بیاید و بلوط هایش را بردارد. همین موضوع باعث شده تا او آرامش نداشته باشد و خیالش راحت نباشد. او راه‌های مختلفی را امتحان می‌کند تا در آخر، راهِ رسیدن به آسایش خیال را پیدا می‌کند…

خدیجه میرخانی، نویسنده این کتاب، به خوبی از عهده به تصویر کشیدن و نمایش دادن این موقعیت برآمده است. این کتاب علاوه بر متن جذاب، تصاویر جذابی هم دارد و فرزند شما را به راحتی به دنیای گوفر می برد.

گوفر خیالش راحت است در ۲۴ صفحه رحلی و برای کودکان بالای پنج سال، وارد بازار کتاب شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *